AnaSayfa / Genel / Kahve falında karlı dağın tepesinde olmak

Kahve falında karlı dağın tepesinde olmak

Kahve falında karlı dağın tepesinde olmak maddi açıdan pek getirisi olmayacağına, yağmur yağmamasına, başarılı bir adım atılması ile işlerin toparlanmaya başlayacağına, dertlerinin ve hastalıklarının şifasını bulacağına, ayrılanların kavuşacağına, bunu uzun zamandır beklediğine ve aldığı müjdenin güzelliği sayesinde beklediğine değdiğini düşünerek iki kat daha mutlu olacağına, işleri yoluna koymak ve sorunlu durumu toparlamak için çok çaba göstereceğine, çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında karlı dağın tepesinde olmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin konuşmaları size bir uzaylıyla konuşuyormuş gibi bir etki yapsa da, belli başlı cümleler kendi içinde bir önem arz ediyor olabilir.

Kahve falında karlı dağın tepesine tırmanmak hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine işarettir.

Kahve falında karlı dağın tepesine çıkmak yaptığı çalışmaların heba olacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine delalettir.

Kahve falında dağ tepesinde kar görmek hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, sevdiği kişi ile uyumunun ve geçiminin bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında karlı dağın tepesinde olmak çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına, bir sebeple iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında dağın tepesinde kar görmek borçlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına delalet eder.

Kahve falında bir dağın tepesine çıkmak çok daha mutlu olunacağına, nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüksek dağın tepesinde olmak büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine, üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına işarettir.

Kahve falında dağın tepesini görmek çalışma bittiğinde hem gören ve bilen herkesi çok şaşırtacağına, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir