AnaSayfa / Genel / Kahve falında dağın tepesinde kar görmek

Kahve falında dağın tepesinde kar görmek

Kahve falında dağın tepesinde kar görmek uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına ve bu dönemde kendisini işe yaramaz hissedeceğine, eğer kötü dönemdeyse de bu durumun bir süre daha süreklilik göstereceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına ve böylece kişinin rahat edeceğine, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına ve çalışmaların en iyi yerlerinde kapris çekileceğine, hanesine huzurun dolacağına, hayırlı ve iyi kişilerle karşılaşacağına, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına alamet eder.

Kahve falında dağın tepesinde kar gördüyseniz:

  • Öyleyse bunu kullanın.

Kahve falında karlı dağın tepesine çıkmak kesesinin dolacağına, kısa bir zaman içinde yaşayacağı bazı olaylar sayesinde dertlerinden çok kısa zaman içinde çözüme kavuşturacağına ve el attığı bir işte kendisine sorun çıkartan bütün olayları başarıyla bitireceğine işaret eder.

Kahve falında karlı dağın tepesinde olmak şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine, çok büyük zararlara uğrayacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine inanılır.

Kahve falında dağ tepesinde kar görmek bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine ve evlat sahibi olunacağına, çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına yorulur.

Kahve falında dağın tepesinde kar görmek emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine, etrafındaki kişilere de yardım edeceğine tabir olunur.

Kahve falında karlı dağın tepesine tırmanmak onlarla iyi geçim halinde olacağına, daha sık bir araya geleceğine, çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına inanılır.

Kahve falında dağ tepesinde olmak bunun verdiği motivasyon sayesinde her zorluğun üstesinden kolaylıkla geleceğine, akrabalar ile bağların daha da kuvvetleneceğine rivayet eder.

Kahve falında dağın tepesini görmek zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, kısmetlerinin kapanacağına, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dağın tepesinde ev görmek hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir