AnaSayfa / Genel / Kahve falında dağın tepesinde ev görmek

Kahve falında dağın tepesinde ev görmek

Kahve falında dağın tepesinde ev görmek bolluğa ve berekete kavuşacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine, canın ve malının da her zaman güvende olacağına, elinde bulunan malı ve mülkü kendisini rahatlatmak için kısa bir zaman içinde harcayacağına, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine, kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, suçlamalardan aklanılacağına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına alamet eder.

Kahve falında dağın tepesinde ev gördüyseniz:

  • Ekip çalışmaları içerisinde farklı şanslar barındırıyor.

Kahve falında dağın tepesinde ev görmek şimdiye kadar yaptığı tüm çalışmaların ve verdiği tüm emeklerin yakın bir zamanda karşılığını alacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine tabir olunur.

Kahve falında dağ tepesinde kar görmek gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına, işinden anladığı için öncelikli olarak tercih edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında karlı dağın tepesinde olmak insanların dikkatini kendi üzerine toplamak ve egosunu tatmin etmek içi bunu ulu orta her yerde, olur olmadık anlarda beyan edeceğine, işlerin yavaşlayacağına rivayet eder.

Kahve falında dağın tepesini görmek çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine ve eline aldığı tüm işlerde büyük başarı kazanacağına, rahatının ve sağlığının bozulacağına, kazancının düşeceğine inanılır.

Kahve falında yüksek dağın tepesinde olmak çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, hayatının zaferlerle dolacağına delalettir.

Kahve falında dağlar tepeler görmek maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine, bir sebeple çok zarar edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dağ tepesine çıkmak yüz güldürecek sonuçlara ulaşılacağına, ihtiyaç duyulan bir paraya kavuşmaya ve sevdikleri ile beraber olan fal sahibinin huzurlu olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tepe dağ görmek huzursuzluk yaşanacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine, İslam inancına paralel bir hayat sürdürüleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir