AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi organı görmek

Kahve falında kendi organı görmek

Kahve falında kendi organı görmek aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına, kötü günlerin arkada kalacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, isyan edeceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına ve bu nedenle çalışırken biriktirdiği parayı da harcayarak bitireceğine, amacına ulaşacağına bu sayede keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi organı gördüyseniz:

  • Farklı tetiklemeleri olan kişilerle bir araya gelebilirsiniz.

Kahve falında kadın üreme organı görmek sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine, bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının erkek organını görmek sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, verilen kararların uygulanmamasından ötürü maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında kendi organını emmek sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, sevdiği kişiler ile hayatında unutamayacağı şeyler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında ölü erkek organı görmek yeni işlere girileceğine, maneviyatının çökeceğine, işlerinin aksayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında erkek organında kıl görmek eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, bu işle birlikte çok daha fazla şey öğreneceğine, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına, bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına alamet eder.

Kahve falında üreme organını görmek sevdiğiniz bir yakınınızın ölüm haberini alacağınıza, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında kendi organlarını görmek işlerin aksayacağına, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına alamet eder.

Kahve falında kendi organını yalamak geçmişte yaşanan acıların unutulacağı, girdiği her yeni ortama ayak uydurabileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir