AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin ortasına pislemek

Kahve falında evin ortasına pislemek

Kahve falında evin ortasına pislemek yaşanan sorunların sona ereceğine, mal kaybına uğrayacağına, problemlerle baş etmekte zorlanacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, falı kapatan kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, hayallerini sürekli erteleyeceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında evin ortasına pislemek gördüyseniz:

  • Hangi konuda ilerleyeceğinizi, konuşacağınızı veya mücadele edeceğinizi doğru belirlemelisiniz.

Kahve falında evin ortasına pislemek yaşamının da istediği şekilde ilerleyerek her geçen gün çok daha güzel olacağına, her arzunun kişiyi mutlu edecek şekilde gerçek olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında orta yere pislemek özel hayatında mutluluğu yakalamasına, çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine delalettir.

Kahve falında sokak ortasına pislemek tüm sıkıntıların giderileceğine, kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, başarılarının artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yol ortasına pislemek mutluluğun ve kazancın azalacağına, canını dişine takarak kazandıklarını kaybedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evin içine pislemek sorunlarının daha büyük bir hal alacağına, arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına inanılır.

Kahve falında evin ortasında kuyu görmek ancak bu durumun biraz uzun süreceğine, kişinin eğitim hayatından başlayarak iş hayatı ve tüm hayatı boyunca çok başarılı olacağına rivayet eder.

Kahve falında evin ortasında ateş yakmak üzerindeki kısmetsizliğin ve uğursuzluğun kaybolacağına, insanları kırmak istemese bile bu süreçte ağzından çıkanları kulakları duymayacağı için sonradan üzüleceği konuşmalar yapacağına işaret eder.

Kahve falında evin ortasına sıçmak masabaşı bir işe girileceğine, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir