AnaSayfa / Genel / Kahve falında tencere dolusu süt görmek

Kahve falında tencere dolusu süt görmek

Kahve falında tencere dolusu süt görmek borçların kısa süre içinde ödeneceğine, sağlığın bozulma noktasına geleceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, içinin rahatlayacağına, işlerden kazanç elde etmek için yeni yollar deneneceğine, planların boşa gideceğine,  iş hayatında iniş yaşanacağına, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına ve iş dünyasında geriye düşeceğine delalettir.

Kahve falında tencere dolusu süt gördüyseniz:

  • Ani olaylar her ne kadar rahat ettiğiniz yoldan çıkmanıza neden olsa da, sizin için önemli veya önemli olabilecek konularda hız kazanmanızı sağlayacağı için şikayetçi olmamanızda fayda var.

Kahve falında tencere dolusu süt görmek ancak sabırlı olunması ve doğru adımların atılması sayesinde bu sorunun tersine çevrileceğine, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tencere dolusu çorba görmek geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, afiyette olacağına, feraha ereceğine, sıkıntıların artacağına rivayet eder.

Kahve falında tencereler dolusu yemek büyük kazançlar elde edileceğine, hastalıklara şifa bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tencere dolusu yemek görmek yolunda giden hayatın bozulacağına, geçim derdinin biteceğine, borçlarının kapanacağına delalettir.

Kahve falında tencere dolusu dolma görmek çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, yüzünün güleceğine, hayatının düzene gireceğine, başarılarının ve zaferlerinin artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tencere dolusu pilav görmek dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, rahatsızlıkların son bulacağına, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine alamet eder.

Kahve falında kamyon dolusu süt görmek ticaretten yana da kısmetlerinin bollaşacağına, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kova dolusu süt görmek başından uğursuzlukların ve belaların eksik olmayacağına, iç açıcı sözlere alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir