AnaSayfa / Genel / Kahve falında tencere içinde süt görmek

Kahve falında tencere içinde süt görmek

Kahve falında tencere içinde süt görmek dargın kişilerin kısa süre içinde barışacağına, aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine ve sevilen kişi ile girilecek bir yolda mutluluktan havalara uçulacağına, bugüne kadar gözünün önünde olduğu halde görmediği ikiyüzlü insanların varlığını öğreneceğine, daha sonra karşısına çıkabilecek bir olay için çeşitli önlemler alacağına, hayırlı bir erkek ile evleneceğine, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, sözünün ise herkes tarafından dinleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tencere içinde süt gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren işlerinizde veya aşk hayatınızı ilgilendiren konularda başarıya doğru hızla yol alıyorsunuz.

Kahve falında tencerenin içinde süt görmek ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine ve daha fazla maddi olanak sahibi olacağına, zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tencere içinde süt görmek büyük başarıların göğüsleneceğine, kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında tencereyle süt görmek siyasi bir nedenle girilen bir hapishane ise de bazı kimselerden kötülüğe maruz kalınacağına, gülmek suretiyle şifa bulacağına delalettir.

Kahve falında tencere dolusu süt görmek kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tencereye süt koymak bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına ve kişinin kariyerinin zirvesine yükseleceğine, eski günlerdeki gibi hayata ve yaşamaya yine dört elle sarılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında süt tenceresi görmek kafasına koyduğuna ulaşacağına, sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine ve daha önce kaçırdığı bir fırsatın tekrar kapısını çalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında süt dolu tencere görmek çok büyük bir endişeye kapılacağına, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına tabir olunur.

Kahve falında bir tencere süt görmek huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, eline geçen büyük kazançlar ile yeni işlere gireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir