AnaSayfa / Genel / Kahve falında tencereye süt koymak

Kahve falında tencereye süt koymak

Kahve falında tencereye süt koymak gönül gözünün açılacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, rakipsiz hale geleceğine, yaşam enerjisine kavuşacağına, çok başarılı adımlar atacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine inanılır.

Kahve falında tencereye süt koymak gördüyseniz:

  • Maddi manevi talepleri olan kişiler zamanınızı alıyor olabilir.

Kahve falında tencereye süt koymak zor bir anda vereceği akıllıca bir karar sayesinde büyük bir zarara uğramaktan kurtulacağına, girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tencereye su koymak güzellikler ve hoşluklarla karşılaşacağına, böylece kendisini kötü durumlara düşürmek isteyen insanları şaşırtıp kendisinden uzaklaştıracağına delalettir.

Kahve falında süt dolu tencere görmek etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine, zor zamanların biteceğine, iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tencerenin içinde süt görmek anlayışlı bir kısmet çıkacağına, kötü günlerini atlatmayı başaracağına tabir olunur.

Kahve falında süt tenceresi görmek ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine, sorunların ortadan kalkacağına ve uzun bir zamandan beri görülmemiş kadar büyük kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tencerede süt görmek çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, belalı kimselerle karşılaşacağına, başına tekin olmayan olayların geleceğine işarettir.

Kahve falında tencerede süt pişirmek iş hayatında büyük başarılar kazanacağına ve rakiplerinin ulaşamayacağı kadar iyi ve kazanç getirecek işlere gireceğine, büyük çaba sarfedeceğine inanılır.

Kahve falında tencereyle süt görmek sevilen bir kişiye yardım edileceğine, çekemeyenlerin de çoğalacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir