AnaSayfa / Genel / Kahve falında temiz yatakta yatmak

Kahve falında temiz yatakta yatmak

Kahve falında temiz yatakta yatmak çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, özellikle yakın çevresinden beklemediği olumsuz davranışlar görmesi yüzünden canının sıkılacağına, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına, hayatının olumsuz yönde değişeceğine ve kişinin geçmişteki günlerini arayacağına, onun her zaman başında olacağına, gittiği yolda büyük ve iş dünyasında ses getirecek projelere imza atacağına, büyük sorunlar ile yaşamak zorunda kalacağına, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına yorulur.

Kahve falında temiz yatakta yatmak gördüyseniz:

  • Daha fazla soru sormanız gerekiyor olabilir.

Kahve falında temiz bir yatakta yatmak maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına delalettir.

Kahve falında temiz yatakta yatmak gelirinin azalacağına, işinin aksayacağına yorulur.

Kahve falında bir kadınla aynı yatakta yatmak dualarının karşılığını alacağına ve kendisini çok rahat, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine, tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına ve bu kimse sayesinde kısa sürede büyük deneyim elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında ölünün yatağına yatmak kendisine kızacağına, uzun zamandan beri sevdiği ancak bunu bir türlü söyleyemediği kişiye kalbini açacağına inanılır.

Kahve falında yeşil yatakta yatmak hayatının, düzeninin, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, yanlış adımlar atacağına işarettir.

Kahve falında sevgiliyle aynı yatakta yatmak hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine, kendisi ile aynı sorunlarla uğraşan bir kişiden feyz alacağına işaret eder.

Kahve falında yatak yorgan yatmak geçim derdi yaşamayacağına, ancak sonunda büyük bir zarar göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir adamla aynı yatakta yatmak büyük bir kavgaya tutuşacağına, sık sık yabancı iş adamları ile bir araya geleceğine ve onlarla daima iletişim içinde olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir