AnaSayfa / Genel / Kahve falında temiz bir yatakta yatmak

Kahve falında temiz bir yatakta yatmak

Kahve falında temiz bir yatakta yatmak uykusuz geceler yaşayacağına, güçten düşeceğine, başı dik, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, uzun yıllar boyunca konuşulacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine, hayırlı bir haber alınacağına, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına ve çıkarılan dedikoduların ve söylenen yalanların sonunun getirileceğine delalet eder.

Kahve falında temiz bir yatakta yatmak gördüyseniz:

  • İşinizi ilgilendiren belli başlı düzenlemeler, planlar ya da iş birlikleri çok fazla karlı olmasa da, önemli tecrübeler kazanacağınızı veya kazandığınızı unutmamalısınız.

Kahve falında temiz bir yatakta yatmak makam sahibi olacağına, yükseleceğine, kazanılan başarıları, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında temiz yatakta yatmak iç açıcı sözlere, işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında biriyle yatakta yatmak çok sevilen bir kişinin yaptığı bir hatanın hoşgörü ile karşılanacağına, ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına işarettir.

Kahve falında yatak yorgan yatmak maddi güç elde edeceğine, hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski yatakta yatmak yeni bir ortama gireceğine, sevinçli haberler alınacağına rivayet eder.

Kahve falında eşiyle yatakta yatmak açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine inanılır.

Kahve falında yatağın altında yatmak resmi bir göreve getirileceğine, yazgısının güzelleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında biriyle aynı yatakta yatmak aileye yeni bir bebeğin katılacağına, varlık içinde yokluk çekileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir