AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgiliyle aynı yatakta yatmak

Kahve falında sevgiliyle aynı yatakta yatmak

Kahve falında sevgiliyle aynı yatakta yatmak içine düştüğü zor durumu kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, istediği her şeyi kolayca alabileceğine, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına, zahmetli bir işin altından başarılı bir şekilde çıkılacağına, muradına ereceğine ve deyim yerindeyse hayatının altın çağını yaşayacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına ve büyük kazanç elde edeceğine, çekilen yükün hafifleyeceğine, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına işaret eder.

Kahve falında sevgiliyle aynı yatakta yatmak gördüyseniz:

  • Hadiseyi zorlamamak yararınıza olabilir.

Kahve falında eski sevgiliyle aynı yatakta yatmak sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine tabir olunur.

Kahve falında sevgilisiyle aynı yatakta yatmak elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine, mal ve mülkün telafi edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevgiliyle aynı yatakta yatmak anne babanın üzüntü duyacağına, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinle aynı yatakta yatmak büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine ve kardeşlerin birbirine daha çok bağlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında erkekle aynı yatakta yatmak eşsiz ve güzel duyguların kendisine hediye edileceğine, vefakar bir insan olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında biriyle aynı yatakta yatmak çok büyük mutluluk yaşanacağına, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine, yeni bir haneye sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında aynı yatakta yatmak edilen duaların kabul olacağına ve hayır getirecek bir işin başına geçirileceğine, etrafındakiler tarafından kutlanacağına işaret eder.

Kahve falında ölü biriyle aynı yatakta yatmak nasıl bir hayat sürdüreceğine, cevabın olumlu olması halinde çok istenen bir işe girileceğine eğer cevap olumsuz olursa yeni bir çalışmaya başlanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir