AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil yatakta yatmak

Kahve falında yeşil yatakta yatmak

Kahve falında yeşil yatakta yatmak çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine, çok büyük paralar kazanılacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, zor durumların tatlıya bağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine, yaşadığı zorluklar ve işlediği günahlar nedeni ile büyük bir pişmanlık yaşayacağını, Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine, yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine, maddi konuda zayıflayacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil yatakta yatmak gördüyseniz:

  • Bazı konuları ele alış biçiminiz veya bazı konulara bakış açınız diğer kişilerden farklı olabilir.

Kahve falında yeşil yatakta yatmak şansını kendi eliyle engelleyeceğine, çevresinde sözü geçen, saygın biri olacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşınla aynı yatakta yatmak dargınların da yeniden bir araya geleceğine, makbul olan yollardan ayrılmayacağına yorulur.

Kahve falında bi erkekle aynı yatakta yatmak plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, kişinin kendisini toplumdan ve yakın çevresinden izole ederek, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yatak serip yatmak evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz bir yatakta yatmak teşekkür ve şükran duyacağı bir iyilikte bulunacağına, çalıştığına değeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında işyerinde yatakta yatmak sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine, hayatından çıkaracağına işarettir.

Kahve falında yatakta yüzüstü yatmak ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, başarılı ve kazançlı olacağına, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine işaret eder.

Kahve falında yatağa ters yatmak eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına ve bu yüzden karşılaştığı bazı kötü olaylar ile zor durumlara düşeceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir