AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kadınla aynı yatakta yatmak

Kahve falında bir kadınla aynı yatakta yatmak

Kahve falında bir kadınla aynı yatakta yatmak aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine, çok sıkıntılı bir döneme gireceğine ve eline geçen cüzi miktarda kazanç ile zararı az da olsa kapatmaya çalışacağına, kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, borçlanacağına, büyük beklentilere girmeyerek, her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına, huzura kavuşacağına, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına, bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına alamet eder.

Kahve falında bir kadınla aynı yatakta yatmak gördüyseniz:

  • Bazı problemler yaşanma ihtimali olsa da, türlü karışıklık sona eriyor.

Kahve falında bir kadınla aynı yatakta yatmak büyük bir kavgaya tutuşacağına, olmayacak hayallere kapılacağına rivayet eder.

Kahve falında ölen kişiyle aynı yatakta yatmak kurulan bir ortaklığın büyük kazançlara kapı açılacağına ve bol kahkahalı günler geçirileceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında sevgiliyle aynı yatakta yatmak atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, zorlukların yakın zamanda biteceğine yorulur.

Kahve falında ölüyle aynı yatakta yatmak ancak daha sonra gururuna bu durumu yediremeyerek kendisinin de gidip başka birini dolandırmaya çalışacağına, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başbakanla aynı yatakta yatmak hiç tatmadığı heyecanları tadacağına ve bilmediği duyguları öğreneceğine, yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, ticaretinin hızlanacağına, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine alamet eder.

Kahve falında biriyle aynı yatakta yatmak sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında bir erkekle aynı yatakta yatmak işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, çeşitli fırsatlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bi erkekle aynı yatakta yatmak kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, gönlünce bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir