AnaSayfa / Genel / Kahve falında yatak yorgan yatmak

Kahve falında yatak yorgan yatmak

Kahve falında yatak yorgan yatmak gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına, sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, işlerinin kötüleşeceğine, aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine, çok büyük mutluluk yaşayacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine yorulur.

Kahve falında yatak yorgan yatmak gördüyseniz:

  • Nelerden hoşlanıp, hoşlanmadığınızı fark etmeniz, size daha çok uyan bir yoldan gitmenizi sağlayabilir.

Kahve falında yatak yorgan yatmak çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine, çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına, o kapıyı kapatacağına ya da kendisine gönül hoşluğu sunan, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yorgana sarılıp yatmak alınacak maddi destek ve gösterilecek sabır sayesinde işyerinin düze çıkartılacağına, çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yorganla yatmak sevilen kişiler ile tartışma yaşanacağına, rızkın da aynı oranda çoğalacağına inanılır.

Kahve falında yorganın altında yatmak yüksek makamlara geleceğine, maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine delalettir.

Kahve falında yorganda yatmak şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yorgan altında yatmak zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yatak yorgan havalandırmak iş hayatında kendisi ile uğraşan düşmanları olacağına, ancak işlerin gün geçtikçe daha da bozulması ve düşünülen adımların atılamaması yüzünden bazı sorunlar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında yorgan yastık yatak görmek başarılı olundukça özgüvenin artacağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir