AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir adamla aynı yatakta yatmak

Kahve falında bir adamla aynı yatakta yatmak

Kahve falında bir adamla aynı yatakta yatmak hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, bu sayede çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, hayırlı bir işe başlayacağına ancak bu işin daha zor bir duruma geçeceğine, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına ve şansın da her zaman arkasından geleceğine, günlerinin güzelleşeceğine, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına rivayet eder.

Kahve falında bir adamla aynı yatakta yatmak gördüyseniz:

  • Maddi fırsatlar doğabilir.

Kahve falında bir adamla aynı yatakta yatmak ancak bu durumdan kurtulmak için işi bilen kimselerden fikir alacağına, planların boşa gideceğine rivayet eder.

Kahve falında sevgilisiyle aynı yatakta yatmak sorunlarının son bulacağına, yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine, kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, büyük paralar kazanarak, zamandan da kar edeceğine delalettir.

Kahve falında sevgiliyle aynı yatakta yatmak gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına, büyük bir sorun oluşacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine delalettir.

Kahve falında bi erkekle aynı yatakta yatmak maddi açıdan pek getirisi olmayacağına, işlerini çok iyi yerlere getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında biriyle aynı yatakta yatmak yetenekleri ile ön plana çıkacağına, sevdiği birini kırmaya rivayet etmektedir.

Kahve falında köpekle aynı yatakta yatmak işinin gücünün rast gideceğine, ticaretinin açılacağına, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına delalettir.

Kahve falında tanımadığın biriyle aynı yatakta yatmak kendisini üzen birçok kişi ile arasındaki ipleri koparacağına, çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine işaret eder.

Kahve falında bir kadınla aynı yatakta yatmak makamının artacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, istediği ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zaman içinde elde edeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir