AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabayla sudan geçmek

Kahve falında arabayla sudan geçmek

Kahve falında arabayla sudan geçmek beklentilerinin yerine geleceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine, kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine, hane içindeki mutluluğun, keyfin, rahatın, huzurun, konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına, zarar verici sorunlardan ötürü uzun bir süre kendisini toparlayamayacağına, istediği şeylere kavuşmuş olmanın verdiği cesaretle yeni hayaller edineceğine ve diğer hayallerini gerçekleştireceğine ve mutlu olacağına, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, kara bulutların giderek kişi için her bir yeni günde yeni güzel gelişmelerin yaşanacağına, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, toplum içindeki yerin değerleneceğine inanılır.

Kahve falında arabayla sudan geçmek gördüyseniz:

  • Aynı an da uğraşılması gereken pek çok konu ortaya çıkabilir.

Kahve falında arabayla sudan geçmek projelerinin engellenmeye çalışılacağına, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ata binip sudan geçmek gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, kısa vadede olmasa bile uzun vadede büyük maddi kazanç sağlayacağına işaret eder.

Kahve falında bulanik sudan geçmek çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında yeşil sudan geçmek içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına ve büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına işarettir.

Kahve falında trenle sudan geçmek çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sudan geçmek sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, hatalı yollara sapılacağına, ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına işarettir.

Kahve falında sudan yürüyerek geçmek yakın bir zaman içerisinde çok sıkıntılı hallere ve durumlara düşüleceğine, çok çalışıp çabalama sonucunda istediğiniz hayata kavuşacağınıza delalettir.

Kahve falında berrak sudan geçmek yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, dinde tartışmaya işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir