AnaSayfa / Genel / Kahve falında temiz suda abdest almak

Kahve falında temiz suda abdest almak

Kahve falında temiz suda abdest almak kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, rakiplerine büyük fark atacağına, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine, istediği makama geleceğine, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, bu sayede ailesini hem gururlandıracağına, eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, çok daha büyük ve daha dikkat çekici şeyler yapmak için sermaye elde etmesini sağlayacağına, bir karıncayı dahi incitmeyecek kadar ince ruhlu ve hoş gönüllü olacağına rivayet eder.

Kahve falında temiz suda abdest almak gördüyseniz:

  • Bir yakınınız ya da bir arkadaşınızın eşiyle olan geçimsizliği sizi fazlasıyla işgal edebilir.

Kahve falında temiz suda abdest almak şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına, yaşamın güzelliklerle dolacağına, işlerin rast gideceğine yorulur.

Kahve falında kirli suda abdest almak gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine, kazancın daha da arttırılacağına yorulur.

Kahve falında bulanık suda abdest almak fal sahibinin hayatındaki en büyük aşkı yaşayacağına, hayır duaları alınacağına delalet eder.

Kahve falında duru suda abdest almak kazandıklarının tadını çıkaracağına, kafasının karışacağına tabir olunur.

Kahve falında akan suda abdest almak dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında berrak suda abdest almak kendisini bir süre iş, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine işarettir.

Kahve falında temiz suyla abdest almak konforundan da ödün vereceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine rivayet eder.

Kahve falında temiz suda boğulduğunu görmek sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir