AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirli suda abdest almak

Kahve falında kirli suda abdest almak

Kahve falında kirli suda abdest almak aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına, hal, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine, içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına, küslerin ve kırgınların barışacağına, çok sağlıklı olunacağına, sıkıntıların sona ereceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kirli suda abdest almak gördüyseniz:

  • Keyifli işlerin içine girebilir veya birlikte olmaktan keyif aldığınız kişilerle zaman geçirmek isteyebilirsiniz.

Kahve falında kirli suda abdest almak prestij kaybı yaşanacağına, karanlığın biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında temiz suda abdest almak beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine, hayatındaki olumlu davranışların çevresine de örnek olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında duru suda abdest almak şen kahkahalar atacağına, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bulanık suda abdest almak değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, kişinin kendi başının çaresine bakacağına alamet etmektedir.

Kahve falında berrak suda abdest almak kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına, sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına inanılır.

Kahve falında akan suda abdest almak maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, fal sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına yorulur.

Kahve falında kirli suyla abdest almak kişinin muradına ereceğine ve bol kısmet alacağına, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine delalettir.

Kahve falında kirli suda yüzdüğünü görmek yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına, yakında işlerinin aksayacağına, sevdiği kişileri çok üzeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir