AnaSayfa / Genel / Kahve falında temiz suda boğulduğunu görmek

Kahve falında temiz suda boğulduğunu görmek

Kahve falında temiz suda boğulduğunu görmek kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, maddi açıdan iyi bir işe girileceğine, çalışıyorsa terfi alacağına, üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, bir sebeple çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, bazı sorunların başgöstereceğine, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına veya aldığı iyi eğitimi doğru firmalarda değerlendirme şansı bularak hayal ettiği kariyer için her türlü iyi şartı ele geçireceğine inanılır.

Kahve falında temiz suda boğulduğunu gördüyseniz:

  • Bazı konuların giderek daha da karışık hale geleceği hissine kapılabilirsiniz.

Kahve falında temiz suda boğulduğunu görmek maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine alamet eder.

Kahve falında temiz suda boğulmak yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına, karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, bu ortaklıklar ile büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında temiz ve berrak suda yüzmek hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında temiz suda kurbağa görmek daha iyi yaşantıya ve geçime kavuşacağına, işten ve güçten el etek çekileceğine, fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında temiz bir suda yüzdüğünü görmek sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında temiz suda yürümek girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, bu zarar yüzünden alınan borcun uzun bir süre boyunca ödenemeyeceğine, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, maddi ve manevi olarak çok daha iyi bir duruma geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında temiz suda yün yıkamak zor geçen bir dönemin yakın zaman içinde biteceğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine işaret eder.

Kahve falında temiz suda yıkanmak üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına, işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir