AnaSayfa / Genel / Kahve falında berrak suda abdest almak

Kahve falında berrak suda abdest almak

Kahve falında berrak suda abdest almak zenginliğinin, konforunun artacağına, çıkmaza gireceğine, kötü noktalara geleceğine, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, şansın yüzüne güleceğine işarettir.

Kahve falında berrak suda abdest almak gördüyseniz:

  • Artistik açıdan gelişmenizi veya bir amacınıza ulaşmanızı sağlayacak belli bir plan ya da düzenleme yapma fırsatı bulabilirsiniz.

Kahve falında berrak suda abdest almak kişinin ağız tadının ve rahatının yerine geleceğine, zarar etmesine ve karamsarlığa düşmesine neden olacağına inanılır.

Kahve falında berrak suda yıkanmak buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, onun rahatının, keyfinin, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendini berrak suda görmek borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına, darlık çektiği günlerini unutacağına işarettir.

Kahve falında berrak suda balık görmek kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına, dünyevi işlerinde aldığı dualar neticesinde hiçbir zaman darda kalmayıp, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında berrak suda yılan görmek işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına, gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında berrak suda balık yakalamak ancak bu durumdan kurtulmak için işi bilen kimselerden fikir alacağına, daha fazla kazanç elde edeceğine yorulur.

Kahve falında berrak suda yüzmek maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına, işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına işaret eder.

Kahve falında temiz berrak suda yüzmek çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, yaptığı işlerin günbegün artacağına ve parasal olarak çok iyi yerlere geleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir