AnaSayfa / Genel / Kahve falında duru suda abdest almak

Kahve falında duru suda abdest almak

Kahve falında duru suda abdest almak yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, kimseden korkmayacağına ve hayal ettiği gibi bir hayat süreceğine, bir sebeple kendisini beceriksiz ve aciz olarak göreceğine ancak daha sonra çok çabalayarak amaçlarına kısmen de olsa ulaşıp rahat bir hayat sürecek kadar para kazanacağına, çevresindeki bazı kişilerin adını lekelemeye çalışacaklarına ve yine bu kişilerin kendisi hakkında onur ve gurur kırıcı laflar edeceğine, inancının eksileceğine, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına, kişinin hayatında kolaylıklar ve mutluluklar yaşanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine alamet eder.

Kahve falında duru suda abdest almak gördüyseniz:

  • Ticari konular, fiziksel anlamda sağlığınızı veya refahınızı ilgilendiren başlıklar zamanınızı alabilir.

Kahve falında duru suda abdest almak zenginliğini kaybedeceğine, sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine inanılır.

Kahve falında duru suda yürümek işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında duru suda balık tutmak kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında duru suda yüzmek çok hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine alamet eder.

Kahve falında duru suda balık görmek kişinin hem evlatlarından hem de paradan yana verimli ve şanslı olacağına, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına delalet etmektedir.

Kahve falında duru suda boğulmak huzursuz ve mutsuz olacağına, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında duru suda yıkanmak özellikle öz güven konusunda daha da iyi hissedeceğine, mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında duru su içmek karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, hedeflerine ulaşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir