AnaSayfa / Genel / Kahve falında temiz su kuyusu görmek

Kahve falında temiz su kuyusu görmek

Kahve falında temiz su kuyusu görmek zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına ve fakirleşeceğine, hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına, göğün sallandığını görmesi, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine, sevdiklerinin hep yanında kalacağına, zengin olunacak bir işe girileceğine, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına, karşına hayırlı kapıların açılacağına işarettir.

Kahve falında temiz su kuyusu gördüyseniz:

  • Bazı kişiler aniden sizin belli plan veya programlarınızın arkasında olduklarını söyleyebilirler.

Kahve falında temiz su dolu kuyu görmek zorlukları teker teker aşacağına, sevilen bir kişiye yardım edileceğine, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında temiz su kuyusu görmek geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına delalet eder.

Kahve falında temiz kuyu görmek falı kapatan kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına, rakiplerini gerisinde bırakacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dolu su kuyusu görmek sözler sarf edeceğine ya da bu türden bazı hareketlerde bulunacağına, büyük başarıla kazanacağına yorulur.

Kahve falında içi su dolu kuyu görmek hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, bolluğun ve bereketin daha önce hiç olmadığı kadar artacağına işaret eder.

Kahve falında boş su kuyusu görmek işlerinin düzene gireceğine, sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine işarettir.

Kahve falında kuyuya su dökmek elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına, ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında su kuyusunda yüzmek girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir