AnaSayfa / Genel / Kahve falında su dökmek

Kahve falında su dökmek

Kahve falında su dökmek kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine, varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, maddi açıdan rahata erileceğine, şansının ve kısmetinin kapanacağına, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine, sorunlu bazı kişiler ile tartışacağına, onunla aradığı sevgiyi, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine veya işbirliği yaparak amacına ulaşacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında su dökmek gördüyseniz:

  • Utanmanıza neden olacak gelişmeler yaşamamak için yapılması gerekli son dakika değişiklikleri varsa uygulamakta fayda var.

Kahve falında tuvalete kovayla su dökmek zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında ölüye su dökmek iş yerinde kıymetinin anlaşılamaması yüzünden kişinin mutsuz olacağına, arzularınızın gerçekleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında sürahiden su dökmek kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına, düşmanlıkların biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eline su dökmek yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, fal sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına, ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine işarettir.

Kahve falında küçük su dökmek evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına, temize çıkacağına delalet eder.

Kahve falında yılana su dökmek komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının ayağına su dökmek yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, borçların ve dertlerin biteceğine, zenginliğe sahip olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arabaya su dökmek yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir