AnaSayfa / Genel / Kahve falında sırtına su dökmek

Kahve falında sırtına su dökmek

Kahve falında sırtına su dökmek insanlara olan güvenini kaybedeceğine, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine, atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, büyük bir projeye girileceğine, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine, tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine alamet eder.

Kahve falında sırtına su dökmek gördüyseniz:

  • Hamlenizi yapmaktan çekinmeyin.

Kahve falında sırtına su dökmek onlarla iyi geçim halinde olacağına, olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin üzerine sıcak su dökmek aile hayatının sorunsuz olacağına, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında soğuk su dökmek bundan sonraki zamanlarda güçlü, sözü geçen, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine, yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ateşin üzerine su dökmek huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına, yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına delalet eder.

Kahve falında suyu dökmek rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, kazancın gittikçe artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayaklara su dökmek herkesin ilgisinin çekileceğine, planlarının istediği şekilde işleyeceğine, bu durumun kendisine güç vereceğine ve geleceğine daha sıkı bağlanacağına alamet eder.

Kahve falında kapının önüne su dökmek gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, endişelerin son bulacağına yorulur.

Kahve falında halıya su dökmek yaşamın da daha kolay bir hale geleceğine, işlerin canlanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir