AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuvalete su dökmek

Kahve falında tuvalete su dökmek

Kahve falında tuvalete su dökmek kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine, işlerini yoluna sokacağına, el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, istediği herşeye kavuşacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine, yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, hayır ve iyilik dolu işler yaparak kendisini huzurlu hissedeceğine işaret eder.

Kahve falında tuvalete su dökmek gördüyseniz:

  • Her alanda veya önünüze hangi konu gelirse, elinizden gelenin en iyisini ortaya koymaya çalıştığınızı herkes biliyor.

Kahve falında tuvalete sıcak su dökmek büyük bir zenginlik kazanılacağına, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında tuvalete çamaşır suyu dökmek en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına, yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında tuvalete temiz su dökmek çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine tabir olunur.

Kahve falında tuvalete su dökmek sorunlu zamanlar geçireceğine ve sosyal hayatında endişe ve korku içinde olacağına, işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında tuvalete kovayla su dökmek uğursuz kişiler ve olaylarla karşılaşacağına, eşsiz ve güzel duyguların kendisine hediye edileceğine delalet eder.

Kahve falında tuvalete yemek dökmek işlerinin kötüleşeceğine, kıskançlık yapan bir kişi ile tartışılacağına işarettir.

Kahve falında tuvalete dökmek ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına delalettir.

Kahve falında sütü tuvalete dökmek rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir