AnaSayfa / Genel / Kahve falında temiz su aramak

Kahve falında temiz su aramak

Kahve falında temiz su aramak kısa bir süre öncesine kadar hayal ettiği ne varsa hepsini yaşayacağına, yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine ve ortaya konan çalışmaların göz önüne alınmayacağına, her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, kötü durumların ve sıkıntıların geride kalacağına, hızlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, zarar edeceği bir çalışmaya girmek zorunda kalacağına alamet eder.

Kahve falında temiz su aramak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki herşey yüzseksen derece değişiklik gösterebilir.

Kahve falında temiz su aramak maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, maddi sorunlarının çözüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında temiz tuvalet aramak hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, bu kısmetin yeni bir kapı açacağına, sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sıcak su aramak fal sahibinin dayanağı olmayan şeylere itibar etmeye başlayacağına, hayır getirecek bir işe girileceğine, bu işte büyük bir başarıya imza atılacağına delalet eder.

Kahve falında içme suyu aramak bir süre iş yaşamından, stresten ve sıkıntıdan uzak, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına, kırgınlıkların sona ereceğine, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında abdest almak için su aramak patron koltuğuna geçeceğine, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine işarettir.

Kahve falında su aramak elini eteğini her şeyden çekeceğine, endişe duyduğu olaylardan ve durumlardan bu sayede feraha çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında soğuk su aramak atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında abdest suyu aramak kafasının karışacağına ve karar vermekte güçlük çekeceğine, sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir