AnaSayfa / Genel / Kahve falında içme suyu aramak

Kahve falında içme suyu aramak

Kahve falında içme suyu aramak ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve fal sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, zaferlere doymayacağına, başına uğursuz olayların geleceğine, düzeninin bozulacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, kişinin çalıştığı yerde hakkında çıkarılan laf, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına, özellikle kendisine kalan mirasla ilgili sorunlar yaşayacağına, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına rivayet eder.

Kahve falında içme suyu aramak gördüyseniz:

  • Belli planları, yöntemleri veya stratejileri gözden geçirme konusunda isteksiz olabilirsiniz.

Kahve falında içme suyu aramak atılan adımlardan ötürü çok sorun yaşayacağına, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında iç çamaşır aramak eşler arasındaki mutluluğun katbekat artacağına, aile hayatında çeşitli tartışmalar ve zor durumlar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında iç çamaşırı aramak sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine delalettir.

Kahve falında abdest almak için su aramak özellikle maddi fırsatları kaçırmayacağına, kazanacağı özgüven ile çok hayırlı işlere gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında abdest için su aramak kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında soğuk su aramak uzun sürecek bir kırgınlık yaşanacağına, hikmete kavuşacağına işarettir.

Kahve falında su aramak yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine delalettir.

Kahve falında sıcak su aramak başarılarının artacağına, işlerinin düzeleceğine, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir