AnaSayfa / Genel / Kahve falında soğuk su aramak

Kahve falında soğuk su aramak

Kahve falında soğuk su aramak elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına, fal sahibinin mutlu olmasına vesile olacak güzel olaylar yaşayacağına, büyük bir saygınlık kazanacağına, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına, işlerindeki karın artacağına, hayaller kurulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında soğuk su aramak gördüyseniz:

  • Yapabileceğiniz şeylerin hesabını yaparken maddi barajlar koymanızda fayda var.

Kahve falında soğuk su aramak rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine, zaman içinde daha güzel günler göreceğine tabir olunur.

Kahve falında çeşmeden soğuk su içmek kazancının bereketleneceğine, işi ne olursa olsun severek çalışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında soğuk su kaynağı görmek hayır getirecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, sevdiği kişilerden zarar göreceğine delalet eder.

Kahve falında saçını soğuk suyla yıkamak kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına, mutluluğunun artacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine işarettir.

Kahve falında soğuk suya girmek karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, külfetinin ve yükünün artacağına alamet eder.

Kahve falında soğuk suyla saç yıkamak büyük sorunlar ile yaşamak zorunda kalacağına, kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine işarettir.

Kahve falında soğuk suyla banyo yapmak kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında soğuk suya düşmek eline geçen büyük kazançlar ile yeni işlere gireceğine, hayatının iplerini eline alacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir