AnaSayfa / Genel / Kahve falında temiz tuvalet aramak

Kahve falında temiz tuvalet aramak

Kahve falında temiz tuvalet aramak istenen herşeye sevilen kişilerin destek vermesi sayesinde kavuşulacağına ve huzur içinde mutlu ve sağlıklı bir yaşam sürüleceğine, hareketlerine ve yaşamına çeki düzen vermek isteyeceğine, problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine, medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına, genç, deneyimsiz kişilere her zaman fikir olarak destekte bulunup, onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, silkelenip üzerindeki ağırlığı atıp rahatlayacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine tabir olunur.

Kahve falında temiz tuvalet aramak gördüyseniz:

  • Farkında olmasanız da insanlar söylediklerinizi ciddiye alıyorlar.

Kahve falında temiz tuvalet aramak güzel fırsatların ele geçirileceğine, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında temiz su aramak millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, iş ortamında bir tartışma yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında tuvalet aramak problemli durumlardan birinin çözüleceğine, maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tuvalete aramak sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, çevresindeki kimselerin kendisini yarı yolda bırakıp, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve fal sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına rivayet eder.

Kahve falında tuvalet aradığını görmek elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına delalettir.

Kahve falında tuvaleti aramak büyük paralara sahip olacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine, çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında temiz tuvaleti temizlemek aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına tabir olunur.

Kahve falında tuvalete temiz su dökmek kişinin hem sağlığının hem de neşesinin bozulacağına, yaptığı bir hatadan dolayı özür dilemek zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir