AnaSayfa / Genel / Kahve falında sıcak su aramak

Kahve falında sıcak su aramak

Kahve falında sıcak su aramak çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine, ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, kalp kırmayacağına, gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına, işlerin günden güne açılacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, bu sayede elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, sevginin ve huzurun hâkim olacağına işarettir.

Kahve falında sıcak su aramak gördüyseniz:

  • Özel bir kişiye yapacağınız ziyaret ilişkinizi güçlendirebilir.

Kahve falında sıcak su aramak fal sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına bu yüzden kendisinin arka arkaya başarısızlıklar yaşayacağına ve elindekileri kaybedeceğine, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına yorulur.

Kahve falında sıcak su dolu havuz görmek umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine, hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında sıcak su içmek aradan geçen zaman dilimi içinde kişinin eski halinden eser kalmayacağına, ancak kötülük yapmak isteyen kişiden kurtulduktan sonra kazanç getirecek bazı işlere girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sıcak su havuzu görmek büyük bir huzur ve neşe içinde olacağına, de işiyle büyük sükse ve ün yapacağına yorulur.

Kahve falında sıcak suyla el yıkamak daha sonra sevdiği tecrübeli bir kişinin vereceği fikirler sayesinde durumu düzelteceğine, aile bireyleri arasında zaman zaman başgösteren tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine delalettir.

Kahve falında musluktan sıcak su aktığını görmek geniş rızık elde edeceğine, ticarette başarılı olacağına, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına alamet eder.

Kahve falında birinin üzerine sıcak su dökmek işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında sıcak su kaynatmak hatalı bir adım yüzünden iş yerinde ihtar alınacağına, sıkıntıya düşüreceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir