AnaSayfa / Genel / Kahve falında su aramak

Kahve falında su aramak

Kahve falında su aramak bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına, aile bireylerinin çok mutlu ve huzurlu olacağına, memur ise terfi edeceğine veya tayininin çıkacağına, büyüyeceğine, eline geçen fırsatları değerlendirmede çok başarılı olacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine, maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında su aramak gördüyseniz:

  • Sorulması gereken soruları atlamamalısınız.

Kahve falında abdest için su aramak sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine, evi yoksa ev alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında su aramak ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine, yüksek bir makamı olacağına delalettir.

Kahve falında içme suyu aramak kişinin tek başına başladığı işinde giderek pek çok kişiye de maaş verecek düzeye geleceğine, sevdikleri ile bir araya geleceğine, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına delalet eder.

Kahve falında sıcak su aramak büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, hem kendi ailesi hem yakın arkadaşları için çok güzel bir sürprize imza atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında abdest suyu aramak maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine, çok zor durumlara düşeceklerine, aile hayatlarını bozulacağına işaret eder.

Kahve falında temiz su aramak maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine ve işlerin karışacağına yorulur.

Kahve falında soğuk su aramak işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında abdest almak için su aramak işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, yatırımlarının kar getireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir