AnaSayfa / Genel / Kahve falında temiz külot görmek

Kahve falında temiz külot görmek

Kahve falında temiz külot görmek sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine, başarılarının ve zaferlerinin artacağına, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, çok rahat edilecek bir işe girileceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına, çok zor dönemlerden geçeceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, bereket ve mutluluk elde edeceğine işarettir.

Kahve falında temiz külot gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan durumlar aslında hiç açılmaması gereken başlıkların ortaya dökülmesi anlamına gelse de, olayları görmezden gelmek de, bir o kadar zor olabilir.

Kahve falında temiz külot görmek çok büyük mutluluk yaşayacağına, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında temiz külot giymek kinin ve düşmanlığın giderileceğine, çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına, büyük paralara sahip olacağına, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına ve dolu dolu, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine alamet eder.

Kahve falında külot kesmek çocuk sahibi olacağına, hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hediye külot almak girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına, kötülük yapmak isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına inanılır.

Kahve falında yeni külot almak attığı bir adımdan istediği mutluluğu, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına, zararlarını telafi edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere ulaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz külot almak kötü günleri arkasında bırakacağına, özellikle kendisine yakın hissettiği bir kişiye kendi özel hayatı hakkında son derece özel bir sırrı anlatacağına inanılır.

Kahve falında beyaz atlet ve külot görmek onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, mutluluktan bolca nasipleneceğine tabir olunur.

Kahve falında başkasının külotunu görmek eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına, kişinin karamsar ve üzgün ruh halinden kurtulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir