AnaSayfa / Genel / Kahve falında külot kesmek

Kahve falında külot kesmek

Kahve falında külot kesmek büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına, yakın bir zaman içinde aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına, uzun zamandan beri çok büyük az kazanç getiren bir işin getirisini artacağına, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına, insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına, başarılarının sürekli olacağına ve hiçbir zaman dara düşmeyeceğine, zorlanacağına, sıkıntıya düşeceğine delalet eder.

Kahve falında külot kesmek gördüyseniz:

  • Duygularınızı veya planlarınızı açıkça dile getirmeniz ilişkilerinizin güçlenmesini sağlıyor.

Kahve falında külot kesmek kişinin toplum içindeki saygınlığının artacağına, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında siyah dantelli külot görmek zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine delalet eder.

Kahve falında erkek külotu görmek şansının bir türlü dönmeyeceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine yorulur.

Kahve falında ince külotlu çorap giymek amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında birine külot vermek sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil külot görmek ancak fal sahibinin bunu göstereceği sabır sayesinde bertaraf edeceğine, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında siyah külotlu çorap almak maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, geçmişi unutarak bundan sonra yolun kalan kısmına bakacağına tabir olunur.

Kahve falında kırmızı külot giymek rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine, ileride de büyük bir servetin sahibi olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir