AnaSayfa / Genel / Kahve falında temiz külot giymek

Kahve falında temiz külot giymek

Kahve falında temiz külot giymek güzel sözler işiteceğine, bu sayede çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, endişe verici bir durumla karşılaşılacağına, parasal durumun düzeltileceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına, daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine,  sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına yorulur.

Kahve falında temiz külot giymek gördüyseniz:

  • Üzerinizde baskı uygulayan kişiler nedeniyle önemli değişiklikler yapmak zorunda hissedebilirsiniz.

Kahve falında temiz külot giymek kazançtan yana kara geçeceğine, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına işaret eder.

Kahve falında temiz külot görmek yapılan çalışmalar sayesinde çok daha düzgün bir insan olunabileceğine ve bu sayede rahatlıkla hayırlı şeyler yapılacağına, çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine inanılır.

Kahve falında yeni külot giymek aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine, düşmanına galip geleceğine, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında siyah külotlu çorap giymek sermayesinin boşa gideceğine, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine işarettir.

Kahve falında kirli külot giymek maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, sorunların çözüme kavuşturulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah külot giymek esenlik içinde olacağına, zarar etmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz külot giydiğini görmek yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine, eğer sorunları varsa en kısa zamanda bu sorunlara çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bayan külotu giymek kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına, alınan bazı kararlar doğrultusunda fal sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir