AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz külot almak

Kahve falında beyaz külot almak

Kahve falında beyaz külot almak uğranmış olan bütün zararların ortadan kalkacağına, sevdiği kişilerle bir sorun yaşayacağına, dünya malının çoğalacağına, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine, satışlarının ya da üretiminin artacağına, hayatı boyunca hep sevileceğine, saygı göreceğine, aynı zamanda da korunup kollanacağına, işindeki verimliliğin artmasına yardımcı olacağına yorulur.

Kahve falında beyaz külot almak gördüyseniz:

  • Yapılacak işler bizi bekliyor.

Kahve falında beyaz külotlu çorap görmek maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz erkek külodu görmek hayatı boyunca darlık çekmeyeceğine, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz külot giydiğini görmek sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine yorulur.

Kahve falında beyaz külotlu çorap giymek çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz atlet ve külot görmek sevdiği kişilerin mutlu olacağına, sıkıntılardan kurtulmak için borç bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine inanılır.

Kahve falında beyaz dantel külot görmek büyük kazançlar getireceğine, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz atlet külot görmek elden arka arkaya paralar çıkacağına, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz külot giymek herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir