AnaSayfa / Genel / Kahve falında hediye külot almak

Kahve falında hediye külot almak

Kahve falında hediye külot almak planlı ve programlı davranacağına, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, menfaat ve çıkar için bataklıklara gireceğine, yanlış giden işlerin düzeltileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, işlediği hayır nedeni ile çevresindekilerin taktirini kazanacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, emeklerinin karşılığını ve hak ettiklerini alacağına, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hediye külot almak gördüyseniz:

  • Bazı fikir veya yöntemlerinizin sorgulanması veya eleştirilmesi hoşunuza gitmeyebilir.

Kahve falında kırmızı külot hediye almak en önemli anlarda destek görüleceğine, sorunların tamamen biteceğine tabir olunur.

Kahve falında hediye külot almak kişinin huzurunu kaçıracak pek çok olayın gerçekleşeceğine ve hayatın kontrolden çıkacağına, özellikle genç kimselere karşın koruyucu bir rol üstleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında külot görmek aile içinde bastırılması ve dışarıya sezdirilmemesini icap edecek bir gelişmenin yaşanacağına, elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kadın külotu görmek sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, çok büyük bir mutluluğa erileceğine ve iş hayatında uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların ardından işlerin açılacağına işaret eder.

Kahve falında siyah külot giymek memur ise terfi edeceğine veya tayininin çıkacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına delalet eder.

Kahve falında lekeli külot görmek yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına ve çok huzurlu, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine, işindeki verimliliğin düşeceğine, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni külot giymek sevilen kişiler ile aranın açılacağına, ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına inanılır.

Kahve falında külot asmak iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, bu sayede kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir