AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz atlet ve külot görmek

Kahve falında beyaz atlet ve külot görmek

Kahve falında beyaz atlet ve külot görmek gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine, yapılan çalışmaların ve ortaya konan projelerin kar ve mutluluk getireceğine, aile bireyleri arasında bir kriz çıkacağına, çok büyük bir rahata ereceğine, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine, sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına, projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına, kısmetlerinin çoğalacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz atlet ve külot gördüyseniz:

  • İş birliği yaptığınız kimseler, eşiniz ya da ortaklarınız fazla harcamalara yol açabilirler.

Kahve falında beyaz atlet ve külot görmek küslerin ve dargınların barışacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine ve son zamanlarda adından sıkça söz ettiren biri olacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz atlet külot görmek hayallerin gerçekleştirileceğine, ağız tadının kaçacağına, umutların yıkılacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında atlet külot görmek işlerini toparlayacağına, umutlarının söneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kendini atlet külot görmek psikolojinizi düzeltecek gelişmelere, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz atlet giyen birini görmek tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, takdir edilen kişi olacağına yorulur.

Kahve falında beyaz atlet yıkamak kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, kendisinin de günlerce bunun tedirginliğini yaşayacağına işarettir.

Kahve falında beyaz atlet çıkarmak iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına alamet eder.

Kahve falında yırtık beyaz atlet görmek yapılacak olan bazı atılımların yakında sona ereceğine, hasara uğrayan bir eşyanın tamir edileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir