AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının külotunu görmek

Kahve falında başkasının külotunu görmek

Kahve falında başkasının külotunu görmek aynı zamanda önemli yol ayrımlarına gelindiğine ve seçimler yapılacağına, kendini bunu başaracağına, kısmetlerin azalacağına, bir sebeple kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına, vefasızlık ve nankörlük göreceğine, işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına, yüzünü güldüreceğine ve tüm dertlerini unutturacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının külotunu gördüyseniz:

  • Başkalarının tavır veya davranışları nedeniyle enerjiniz düşebilir ya da sıkıntılı durumlar oluşabilir.

Kahve falında külot çıkarmak aile içinde bazı gerginlikler olacağına, dinde ve ahlakta güzelleşip olgunlaşacağına inanılır.

Kahve falında lekeli külot görmek maddi durumun düzeltileceğine, zaferlere doymayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mor külot görmek kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine, kazançtan yana kara geçeceğine işaret eder.

Kahve falında bayan külotu giymek rahat edeceği bir döneme gireceğine, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, hem gelirinin hem de rütbesinin kendisini tatmin edecek ve emeğinin karşılığını verecek düzeyde artacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah dantelli külot görmek mantık ile verdiği bir karar yüzünden büyük zarara uğrayıp kararından çok büyük pişmanlık duyacağına, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ince külotlu çorap giymek aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine alamet eder.

Kahve falında yeni külot giymek fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı külot almak keyfinin, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına, birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına ve ruhen de büyük bir bunalım geçireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir