AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah külot giymek

Kahve falında siyah külot giymek

Kahve falında siyah külot giymek sıkıntı ile geçimini sağlamaya, planlarının istediği şekilde işleyeceğine, bu durumun kendisine güç vereceğine ve geleceğine daha sıkı bağlanacağına, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına ve sevdiği bazı kişileri yeni gireceği işe birlikte girme konusunda ikna edeceğine, gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına, üzüntülü günler yaşanacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, başka başka sebeplerden ötürü uzunca bir süre toparlanılamayacağına, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında siyah külot giymek gördüyseniz:

  • İhmal edildiğini düşünen bir yakınınızla duygusal problemler yaşayabilirsiniz.

Kahve falında siyah külotlu çorap giymek sıkıntılarından kurtulmasına yardım edeceğine, kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah külot giymek meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine, aile huzurunu sağlamak için daha çok çaba sarf edeceğine delalet eder.

Kahve falında siyah dantelli külot görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına, yükseldikçe yükseleceğine, başarıya ve zafere doymayacağına işarettir.

Kahve falında siyah külot görmek projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında siyah külotlu çorap görmek inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah külotlu çorap almak sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına, çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına ve çok ses getireceğine delalet eder.

Kahve falında siyah külot almak yaşamını kolaylaştıracağına, keyifli olacağına işarettir.

Kahve falında başkasının külotunu giymek geri dönüşü olmayan bir hata yapılacağına, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir