AnaSayfa / Genel / Kahve falında bayan külotu giymek

Kahve falında bayan külotu giymek

Kahve falında bayan külotu giymek işlerinde atılıma geçeceğine, yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, falı kapatan kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine, mallarının eksileceğine, endişe duyduğu olaylardan ve durumlardan bu sayede feraha çıkacağına, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine tabir olunur.

Kahve falında bayan külotu giymek gördüyseniz:

  • Teknolojik, elektrik, elektronik başlıklı konularda yaşanabilecek aksiliklere karşı gereken tedbirleri almamızda, unutulabilecek veya kaybolabilecek önemli eşya ihtimaline karşı hazırlıklı olmamızda fayda var.

Kahve falında bayan külotu giymek elinize toplu miktarda para geçeceğine, bir sağlık sorunuyla uğraşmak zorunda kalınacağına rivayet eder.

Kahve falında bayan külodu görmek ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, vefakar bir insan olunacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine alamet eder.

Kahve falında bayan külot görmek daha bir sevileceğine, oldukça kazançlı işler yapacağına inanılır.

Kahve falında bayan külotu görmek yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine ve takdir edilen bir iş sahibi olacağına, hayatınızda çok güzel değişiklikler olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz külot giydiğini görmek işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına, sevdiği kişiyle birlikte mutlu bir yuvaya sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının külotunu giymek kesesinin her daim dolu kalacağına, işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına delalettir.

Kahve falında erkek külotu giymek iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine tabir olunur.

Kahve falında temiz külot giymek çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine, huzur ve sevgi dolu günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir