AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirli külot giymek

Kahve falında kirli külot giymek

Kahve falında kirli külot giymek çok başarılı olacağına, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan fal sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına, fal sahibini savunanların ise çok sevineceğine, masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, zorlukların biteceğine, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, hastalığın nereden kaynaklandığını ve nasıl tedavi edileceğini sorgulayıp tedavi olacağına, kazancının her geçen gün artacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, kafasının rahat olacağına delalettir.

Kahve falında kirli külot giymek gördüyseniz:

  • Size söylenenleri dinlemekle birlikte, aslen kendi araştırmalarınızı kendinizin yapmasında da fayda var.

Kahve falında kirli külot giymek kazançlı işlere gireceğine, yeni yatırımlar yapacağına, kendini Allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına rivayet eder.

Kahve falında kirli külot görmek işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının külotunu giymek açık renkli yılanlar ise karşınızdakini fazla etkilemeyeceğine, büyük sıkıntılar yaşanacağına ve üzüntülü durumlara düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil külot giymek eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz külot giydiğini görmek gerçekleştirilmek istenen büyük hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine rivayet eder.

Kahve falında kırmızı külot giymek dertlerin ve sıkıntıların günden güne artacağına, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine delalettir.

Kahve falında ince külotlu çorap giymek yaptığı iyiliklerin karşılığında çok büyük bir dosta sahip olacağına, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında siyah külot giymek herkesi kendisine hayran bırakacağına, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir