AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz külot giydiğini görmek

Kahve falında beyaz külot giydiğini görmek

Kahve falında beyaz külot giydiğini görmek sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine, gönlünün ferahlayacağına, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine, çok mutlu ve güleryüzlü bir insan olacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, parasal olarak çok kazanç elde edileceğine, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine, devletle ve mahkemelerle başının derde gireceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz külot giydiğini gördüyseniz:

  • İlişkilerinizle ilgili bazı şuuraltı gerginlikleri yaşayabilirsiniz.

Kahve falında beyaz külot giymek kötü giden işlerin düzeleceğine, duaların kabul olacağına ve gönülden geçenlerin gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz külot giydiğini görmek kısa zaman içinde hem eşinin, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına, maddi imkânlarının çoğalacağına, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz külotlu çorap giymek büyük manevi zararlar yaşanacağına, zor durumların tatlıya bağlanacağına işaret eder.

Kahve falında siyah külot giymek diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, uzun süre bu durumun devam edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kirli külot giymek başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında siyah külotlu çorap giymek sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine rivayet eder.

Kahve falında temiz külot giymek çeşme ya da okul gibi bir hayrat yaptırarak pek çok hayır duası kazanacağına, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine inanılır.

Kahve falında erkek külotu giymek keyfin kaçacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, kötü olayların meydana geleceğine, maddi ve manevi olarak her zaman yanında olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir