AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah külotlu çorap giymek

Kahve falında siyah külotlu çorap giymek

Kahve falında siyah külotlu çorap giymek işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine ve hayli zamandan beri görüşülmemiş olan bir kişi ile yakın bir zaman içinde görüşüleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına, geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine, malın ve paranın bir kısmının fakir fukaraya yardım için  harcanacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir destek verileceğine, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, anne duasının açılacağına, zamanla daha çok para elde edeceğine işarettir.

Kahve falında siyah külotlu çorap giymek gördüyseniz:

  • Bazı konularda fikir beyan etmeden önce, karşı tarafın ne diyeceğini dinlemenizde fayda var.

Kahve falında siyah külotlu çorap giymek onun iyiliği ve güzel huyları karşısında kendisine adeta sırılsıklam âşık olacağına, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına alamet eder.

Kahve falında siyah külotlu çorap almak kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına, bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra fal sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine alamet eder.

Kahve falında siyah külotlu çorap görmek çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine delalettir.

Kahve falında beyaz külotlu çorap giymek üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına alamet eder.

Kahve falında ince külotlu çorap giymek rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine, hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında siyah külot giymek çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, bu haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine işarettir.

Kahve falında siyah çorap giydirmek böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gelinliğin altına siyah çorap giymek kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, sorunların kısa zamanda temizleneceğine, ferah bir haneye sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir