AnaSayfa / Genel / Kahve falında temiz kefen görmek

Kahve falında temiz kefen görmek

Kahve falında temiz kefen görmek temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, saadete ereceğine, zenginliğe kavuşacağına, eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, yaşadığı sıkıntıların çözümü için büyük yardımlar göreceğine, kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına, kazancının çok düşeceğine, sıkıntılarının geçeceğine, zorluklarının kalmayacağına alamet eder.

Kahve falında temiz kefen gördüyseniz:

  • Karşı karşıya kaldınız olayları tebessümle karşılamanız ilerlemenizi kolaylaştırabilir.

Kahve falında temiz kefen görmek gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, fal sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına işarettir.

Kahve falında mezar kefen görmek eski huzurun yeniden sağlanacağına, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölüyü kefende görmek geçiminin daha kolay hale geleceğine, bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine inanılır.

Kahve falında ölünün kefenlendiğini görmek hayatı neredeyse baştan aşağı değiştirecek bir konuda uzun uzun düşünerek karar verileceğine, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında mezar içinde kefen görmek sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına, yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve evlat sahibi olunacağına delalet eder.

Kahve falında siyah kefenli cenaze görmek kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine yorulur.

Kahve falında kefen almak kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, kazancın azalmasına sebep olan bir durumun ve gereksiz harcamaların ortadan kaldırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kefenlendiğini görmek daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına ilk önce çok üzülüp, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir