AnaSayfa / Genel / Kahve falında kefenlendiğini görmek

Kahve falında kefenlendiğini görmek

Kahve falında kefenlendiğini görmek kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, kem gözlere gelineceğine, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına, problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine, bazı zevklerinden geri kalacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine, yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, çok huzurlu ve güzel bir yuvaya sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında kefenlendiğini gördüyseniz:

  • İsteklerinizin karşılığında bazı şeyler vaat edebilirseniz, o zaman söyledikleriniz daha anlamlı olabilir.

Kahve falında kefenli görmek sabit kalması yani ne büyümesi ne küçülmesi fal sahibinin hayatının bazen sıkıntılı, bazen de rahat geçeceğine, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kara kefen görmek inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, rahat edeceğine, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına işaret eder.

Kahve falında anneyi kefenli görmek kısa süre içinde işlerinin açılacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına işarettir.

Kahve falında birinin kefenlendiğini görmek fal sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, kalbinin küt küt edeceğine inanılır.

Kahve falında ölü kefenlendiğini görmek çocuklarına ve ailesine karşı her zaman şefkatli davranacağına, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına delalettir.

Kahve falında birini kefende görmek sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, çevresindekilere her zaman büyük yardımlarda bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında annemi kefenli görmek kardeşlerin arasına para ile ilgili bir sıkıntı gireceğine, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kefenli kadınlar görmek kalabalıktan uzak olacağına, iş yerindeki arkadaşlar ile kavgalı bir ortam oluşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir