AnaSayfa / Genel / Kahve falında kefen almak

Kahve falında kefen almak

Kahve falında kefen almak aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan fal sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına, borçlarının, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına, dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, kendisini üzen şeyleri teker teker hayatından çıkaracağına, sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine, konfor içinde yaşayacağına, takdir edileceği işler yapacağına, düşüncelerini eyleme dönüştürecek fırsatlar bulacağına alamet eder.

Kahve falında kefen almak gördüyseniz:

  • Mevcut anlaşmalar veya düzenlemeler üzerinde bazı değişiklikler yapılması gerekiyor olabilir.

Kahve falında eşini kefene sarılı görmek işlerinin ters gideceğine, sosyal bir kişi olunmasından dolayı iş konusunda çok başarılı olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kefen dikmek mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına, rahatının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında ıslak kefen görmek zor bir durumun üstesinden gelmeye, kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine delalettir.

Kahve falında kendini kefende görmek hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, hane içindeki huzurunun bozulacağına inanılır.

Kahve falında ölüyü kefenli görmek maddi ve manevi olarak rahat edileceğine, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine yorulur.

Kahve falında yaşayan birini kefenli görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve adını duyuracağına, yaşanılan güzel olaylardan bu kişi yüzünden bir türlü tat alınamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kefenli birini gömmek aile içinde kişinin hayat tarzı yüzünden kavgalar çıkacağına, emeklerinin karşılığını da alarak zenginliğe kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kardeşini kefenle görmek kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, zor durumların biteceğine, geçim sıkıntısının biteceğine, yeni başlangıçların yapılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir