AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah kefenli cenaze görmek

Kahve falında siyah kefenli cenaze görmek

Kahve falında siyah kefenli cenaze görmek üzüntülerinin sona ereceğine ve hayatının geri kalanında şansının ve bahtının açık olacağına, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, eğlence ve renk geleceğine, işlerinden feragat edeceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların günden güne artacağına, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, yeni heyecanlar ve yeni gönül ilişkileri yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında siyah kefenli cenaze gördüyseniz:

  • Aşırı ya da abartılı tepkiler vermek problemlere veya gelecekle ilgili belirsizliklere neden olabilir.

Kahve falında siyah kefenli cenaze görmek yüksek rütbe sahibi bir zat ile görüşme yapacağınıza, evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, işlerin ters gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kefene sarılı cenaze görmek çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine ve tecrübesiz bir kişiye akıl hocalığı yapılacağına, tüm malını ve parasını sadece kendisi için harcayacağına tabir olunur.

Kahve falında kefensiz cenaze görmek dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında evde kefenli cenaze görmek hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine, bunun keyfini kutlama ya da eğlence yaparak çıkaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah kefen görmek birçok insanın takip ettiği ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığına, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah kefen giydiğini görmek herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, kazançlı bir işe girileceğine, maddi yükümlülüklerinin azalacağına işaret eder.

Kahve falında siyah kefenli birini görmek mal mülk edineceğine, hiç beklemediği bir anda arka arkaya çok güzel gelişmeler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında ölmüş kişiyi kefenli görmek inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine, ana baba duası alınacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir