AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüyü kefende görmek

Kahve falında ölüyü kefende görmek

Kahve falında ölüyü kefende görmek dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, başarılarının hiçe sayılacağına, sağlığının kötüye gideceğine, tanınmayan biri ile tartışılıyorsa da beklenmedik bir şansa sahip olunacağına, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, daha pozitif biri olacağına, belalı kişiler nedeniyle hayatının karışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölüyü kefende gördüyseniz:

  • Kendinizde bulacağınız ani bir enerji ile çok yavaş ilerleyen bir işinizi bir anda halledebilirsiniz.

Kahve falında ölü kefeni görmek sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına, ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölünün kefenini açmak bolluğun sürekli olacağına ve geçim derdinin biteceğine, işlerini yoluna koyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölü birini kefende görmek yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine, hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölünün kefenini görmek zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine, kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüyü kefende görmek sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, onunla dayanışma içinde kalacaklarına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölüyü kefene sarılı görmek Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına, kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına işarettir.

Kahve falında ölüyü kefenle görmek dünya mallarına karşı hırslanacağına, çektiği sıkıntıların sonunda iyi günler göreceğine yorulur.

Kahve falında ölü kefenlenirken görmek rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine ve hayalleri gerçekleştirme yolunda birkaç adım atılacağına, sorunlarının en büyük kaynağının çözüleceğine ve bundan sonrası için hayatının çok daha güzel olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir