AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün kefenlendiğini görmek

Kahve falında ölünün kefenlendiğini görmek

Kahve falında ölünün kefenlendiğini görmek gümüş ise Allah yolunda hayırlı işler yapılacağına, kederinin dağılacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine, çok üst mevkilere kadar yükseleceğine ve ülke yönetimi ile ilgili kademelerde görev alacağına, aile hayatına adım atılacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, varsa tüm borçlarını ödeyeceğine, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına, ailede rızık yokluğuna düşeceğine delalet eder.

Kahve falında ölünün kefenlendiğini gördüyseniz:

  • Belli bir anlaşmanın tüm olumlu görüntüsüne rağmen, bütün detaylarıyla ele alınması yararınıza olabilir.

Kahve falında kefene sarılmış ölüler görmek fal sahibinin yaşamında olumlu, güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına, tedbirsiz davranışların sonucunun depresif bir ruh haline varacağına rivayet eder.

Kahve falında ölüp kefen giymek çaresizleşeceğine, hedeflerine ulaşacağına rivayet eder.

Kahve falında ölünün kefenlendiğini görmek aile içinde büyük sorunlar yaşayacağına, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına tabir olunur.

Kahve falında ölüden kefen almak kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine, karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine rivayet eder.

Kahve falında ölü ve kefen görmek kazancının artacağına, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine, çok büyük başarılara kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölüyü kefensiz görmek yapılan hataların büyük belalar getireceğine, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine alamet eder.

Kahve falında ölünün kefenini görmek ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, yenilgiye uğramış hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölüyü kefenle görmek çalışmaktan kurtulacağına ve biraz da kendisine zaman ayırma fırsatı elde edeceğine, elinin bolluk göreceğine, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir