AnaSayfa / Genel / Kahve falında temiz göl görmek

Kahve falında temiz göl görmek

Kahve falında temiz göl görmek her şeyin yolunda gideceğine, kötü, fesat, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, insanların hayır dualarının alınacağına, çok zor durumlara düşeceğine hakkında asılsız dedikodular çıkarılacağına, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına ve büyük başarı elde edeceğine, başarılarının artacağına, makamının yükseleceğine, hayatını sürdürmekte zorlanacağına, herkesin dikkatini çekecek, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına işaret eder.

Kahve falında temiz göl gördüyseniz:

  • En iyisi bütün konsantrenizi verip, herşeyi tam olarak halledip, sonra özel şeylerle ilgilenmenizdir.

Kahve falında temiz bir göl görmek geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, parlak bir kariyere sahip olunacağına, hastalanacağına ve maddi anlamda zayıflayarak zor günler geçireceğine işarettir.

Kahve falında temiz gölde yüzmek toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, borçlarının ödeneceğine işaret eder.

Kahve falında temiz göle girmek kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, kişinin bereketli bir döneme girerek, refah içinde yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında temiz göl görmek emeğinden hayır göreceğine, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına, çok büyük mutluluklar ve çok güzel günler göreceklerine, bu sayede sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve fal sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına rivayet eder.

Kahve falında göle taş atmak rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine ve yaptığı iş ile anılır olacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine, sorunların sürekli artacağına tabir olunur.

Kahve falında gölde yüzen insanlar görmek maharetli bir kişi ile evlenileceğine, rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında birinin göle düştüğünü görmek vaaz ve nasihate, yeni bir şehre yerleşileceğine işaret eder.

Kahve falında duru göl görmek aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, düşüncesiz adımlar attığı ve fevri davrandığı sürece de kötü olaylar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir